Bagage

Belangrijk om te weten.


Handbagage

Handbagage bestaat uit persoonlijke artikelen, die in de opbergruimte boven de stoelen of onder de stoel voor je kan worden opgeborgen. Handbagage mag de volgende maten niet overschrijden: 20x30x40 cm met een totaal gewicht niet meer dan 7 kg. dit betekend dat rugtassen en z.g.n. big shoppers niet als handbagage worden gezien maar uitsluitend als ruimbagage. Indien u meer bagage mee wilt nemen kan dat eventueel voor een meerprijs van 6 Euro per stuks bagage.

Ruimbagage

De bagage die u meeneemt is gelimiteerd. U kunt twee stuks ruimbagage meenemen die in totale omvang niet meer bedraagt dan 2 meter en niet zwaarder is dan 20 kg. Indien de bagage zwaarder is dan 20 kg of een omvang heeft die groter is dan 2 meter kunt u tegen een meerprijs van 6 Euro deze bagage meenemen. Voor ieder extra bagage stuks wordt een meerprijs van 6 Euro berekend. Alle ruimbagage moet voldoen aan de volgende specificaties (met uitzondering van wandelwagens):
Afmetingen: de bij elkaar getelde afmetingen (lengte + breedte + hoogte) van je bagage mogen niet meer zijn dan 200 cm. L + B + H = ≤ 200 cm.
Gewicht: max 20 kg.

  • Inklapbare wandelwagens worden gratis vervoerd in het ruim en worden niet meegerekend als bagage.
  • Bagage moet verplicht worden gelabeld met naam, telefoonnummer en het adres van de betreffende passagier. We raden aan om ook je e-mailadres in te vullen.
  • De bagage in het ruim moet netjes verpakt zijn in een koffer, tas of andere houder die bestand is tegen normaal laden en lossen.
  • Breekbare voorwerpen moeten speciaal verpakt worden en aan de bestuurder gemeld worden bij het instappen.

Bagage
Schuiven naar boven